Oslava podzimu - "Kaštánkovy hody"

10.11.2014 13:03

Kaštánkovy hody ...

Hodovali jsme i házeli. Mňam ,mňam, byly tam marmeládky i zavařeniny. Také jsme hádali od 1 do 60 - pod čísly byly schované otázky. Naše zelené družstvo udělalo jednu chybu. A pak hody do kyblíku - zapojili se i dospělí. Nakonec básničky, byla to legrace. Papa šli jsme domů.

 Lucka Sobotková

Toto podzimní setkání jménem Kaštánkovy hody bylo výborné , jak z toho jídla a sladkostí, tak i ze soutěže, co tam byla. Ale poslední věc mě moc nebavila.

Kuba Hrazdil

 Bylo to krásné. Na začátku jsme se usadili. Paní učitelka provedla svou řeč, a pak jsme se svých rodičů zeptali, jestli chtějí kávu nebo čaj. Vzali jsme si talířky a šli jsme si vzít dobroty. A u toho papání jsme se dívali na fotky z 1., 2. a 3. třídy. A potom byly soutěže. První byl kvíz a byla družstva a za správnou odpověď byl kaštan. A potom jsme všichni vzali kaštany a házeli jsme do košů. A to nejlepší, skládali jsme básničky!

Eliška Turečková

Celá třída se sešla ve čtvrtek ve třídě. Hodovali jsme i házeli, hádali jsme i jedli (dobrůtky). Měli jsme se jako v bavlnce. Podzimní dobroty chutnaly doopravdy dobře. Nejlepší byla jedna dobrá marmeláda (jahodová).

Anetka Oravová

Nejlepší podzimní hrátky. Výborné ochutnávky! Házeli jsme, byl test i byly čtyři skupiny - prostě plno zábavy! I pěkná pokreslená tabule. Zabavili se i rodiče. Básničky, to byla sranda! Nejmilejší den.

Terezka Krejčiříková

Kaštánkovy hody se dařily moc. A moc tam bylo lidí a dobrůtek a všichni sestavili výborné básničky z ponožky, listu, stromu, kaštanu. Prostě máme dobré rodiče a všichni byli rádi v naší třídě.

Broňka Škárková

Na začátku jsme ochutnávali různá jídla. Pak jsme odpovídali na různé otázky a za správnou odpověď jsme dostali kaštan. Až jsme na otázky odpověděli a žádné už tam nazbyly, házeli jsme kaštany do košů. Potom jsme vymýšleli básničku na slova kaštan, strom, list a ponožka. bylo tam spousta legrace.

Terezka Kuncová

Velká oslava podzimu. Byly tam štrůdly, zavařeniny a všechny podzimní dobroty. Byly tam soutěže a to jaký tým hodí nejvíc kaštanů do kyblíku. A byli tam rodiče, kteří se taky zapojili. Bylo tam jako v pohádce.

Aleš Nedělka

FOTO