Semetín potřetí ... SUPER

17.06.2014 21:05

Ve dnech 2. - 4.6. 2014 se stala cílem naší školy v přírodě Hájenka na Semetíně. Na toto místo jsme se vrátili již potřetí a opět nás nezklamalo.

Již jako zkušení znalci prostředí jsme se okamžitě zapojili do her a činností. Čekaly nás nové i známé ( a oblíbené) aktivity. Lanové centrum bylo "naše" a "lezu" a "jistím" jsme zvládali jako "zkušení mazáci". Také lezecká stěna nezůstala ušetřena a většina z nás ji pokořila nebo si zlepšila své loňské výkony. Poznali jsme život lesních mravenců, stavěli vlastní mraveniště a dozvěděli se spoustu nových informací. Naučili jsme se novou písničku a nemohl chybět večerní táborák a buřty.

Výborná kuchyně, milí lidé a vynikající instruktorky Barča a Renča nám umožnili prožít tři báječné dny v přírodě a ani déšť (již tradičně) nám je nemohl pokazit.Opět jsme dokázali, že jsme správná parta prima dětí! To nám potvrdily i naše instruktorky, které se s námi opravdu nerady loučily.

Velké poděkování patří p. Turečkové za výborné "mufiny", p. Krejčiříkové za "šampáňo", náramky přátelství a svítící tyčinky a panu Svobodovi za krásné medaile (originály) - již třetí do naší sbírky.

FOTO