Vánoční přípravy ...

28.12.2014 21:48

Naše vánoční těšení neskončilo návštěvou muzea, ale pokračovalo dál výrobou sněhuláčků na vánoční jarmark a vánočních přání a úklidu a výzdobou třídy a výrobou stromečků na jarmark na hranickém zámku a také vyprávěním o Vánocích, vánočních zvycích a vánočními úkoly v jednotlivých předmětech.

I když nám letos nevyšla odpolední  besídka s rodiči, vánoční očekávání  jsme si vychutnali a ničím si nenechali  to rozechvělé a radostné těšení pokazit.

Zažili jsme zajímavou hodinu v nově vybavené knihovně. Zaposlouchali se do příběhu o putování dárku plného přátelství a laskavosti, krásně zabaleného a přinášejícího radost. Zamysleli se a rozdávali jsme „dárky slov“ do obálek pro své spolužáky a paní učitelku a vychovatelku. Zalepené obálky na nás čekaly pod stromečkem do druhého dne.

Poslední den nám spolu bylo moc dobře, překvapení pro paní učitelku a vychovatelku vyšlo na jedničku, cukroví chutnalo nejlépe (tak chutná jen před Vánocemi) , i svícínky vypadaly jako z umělecké dílny, pohádka … dárky  a  přání krásných vánočních svátků všem nás provázelo  na rozloučenou a těšením se do nového roku.

FOTO